• -8%
Kurkentrekker Farfalli Vaja olijfhout
search
  • Kurkentrekker Farfalli Vaja olijfhout
  • Kurkentrekker Farfalli Vaja olijfhout

Kurkentrekker Farfalli Vaja olijfhout

€ 65,00
€ 59,80 8% korting
Inclusief belasting
Kurkentrekker Farfalli Vaja olijfhout

Aantal

Farfalli presenteert de nieuwste toevoeging aan de meest innovatieve kurkentrekkermodellen: VAJA.
Met de VAJA kurkentrekker introduceert Farfalli een nieuw gepatenteerd ontkurksysteem.
De belangrijke innovatie ligt in de mobiliteit van de spiraal, niet langer vastgezet op een enkele pin, maar met twee pinnen verbonden met het handvat. Met het mechanisme kunt u een fles in één beweging ontkurken, automatisch in twee delen verdeeld door de beweging van de spiraal geleid door de twee pinnen: tijdens de eerste fase vergemakkelijkt de extractie de eerste beweging van de kurk, met weinig inspanning, en vervolgens verlengt de slag in de tweede fase om het ontkurken te voltooien. Deze belangrijke eigenschap zorgt voor een perfect verticale extractie van de dop.
De VAJA-kurkentrekker is ontstaan ​​uit een belangrijke samenwerking met de heer Claudio Burato en de Italiaanse Sommeliervereniging van Veneto.
Vaja is de officiële kurkentrekker van het 53e AIS Nationaal Congres 2019 geworden.
Op deze belangrijke gebeurtenis werd dit nieuwe model gepresenteerd, dat zijn geschiedenis begon met een belangrijk solidariteitsinitiatief.
De kurkentrekker ontleent zijn naam aan de storm (Vaja) die in het najaar van 2018 de bossen van de Venetiaanse Dolomieten beschadigde. De opbrengst van de verkoop van de innovatieve kurkentrekker op het AIS Veneto-congres diende ter ondersteuning van herstelwerkzaamheden in de getroffen berggebieden

FAR0000
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.