Crema Di Noci Vaso 85g
search
  • Crema Di Noci Vaso 85g

Crema Di Noci Vaso 85g

€ 4,50
Inclusief belasting

Een van de juweeltjes van de Ligurische traditie. Uitstekend als dressing voor ravioli (pansotti) en trofie of voor canapés of pretzels. potje 85 g

Aantal

De walnotencrème is onze trots , in een enkele pot, alle Ligurische culinaire traditie ingesloten, jaren en jaren geschiedenis in een delicatesse om van te genieten op pansotti (typische Ligurische gevulde pasta vergelijkbaar met ravioli). In de loop der jaren zijn de toepassingen van walnotenroom echter gediversifieerd: pretzels, croutons, canapés, cakes of zelfs gewoon. Onze walnotencrème is een mix van hoogwaardige, gezonde grondstoffen die streng zijn geselecteerd om een ​​uitzonderlijk product te garanderen. Door laboratoriumanalyse hebben we gedocumenteerd dat onze saus een hoge waarde aan omega3 (8%) bevat, wat ons lichaam helpt gunstige effecten te bewerkstelligen in geval van lipemie, complicaties van hyperglykemie en type 2 diabetes mellitus, ontstekingstoestanden, andere voordelen zijn te vinden op het bloed en de bloedsomloop in het algemeen, ontwikkeling van hersenen en ogen, hersenactiviteit, stemming en sport. Naast lekker is het ook nog eens een weldaad voor de gezondheid! Walnoten, extra vergine olijfolie, cashewnoten, kaas, knoflook en basilicum vormen samen een heerlijke crème. Zonder kunstmatige bewaarmiddelen, kleurstoffen en zuren.

Ingrediënten: Walnoten (40%), extra vergine olijfolie van oorsprong (35%), cashewnoten, Parmigiano Reggiano DOP zonder bewaarmiddelen, knoflook, zout, basilicum.

De vetgedrukte ingrediënten zijn allergenen.

ELE2632
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.