Over ons

Bedrijf

Creazione bv - Il gusto d' Italia in Belgio bestaat sinds oktober 1995. Eerst bestond de activiteit vooral uit het schrijven, creëren van recepten, catering en het leveren van desserten aan restaurants. Door onze grote liefde voor de Italiaanse gastronomie en via contacten op beurzen werd in 2008 gestart met het importeren van Caffè Vergnano uit Italië, een beetje later gevolgd door wijn een tweede koffie (Caffè Diemme) en andere specialiteiten.

 Passie voor de smaken van Italië.

Onze culinaire visie op de Italiaanse levenswijze is de motor die ons doet streven naar de beste wijnen, koffies, olijfolies,... uit la bella Italia. Houd je van alles wat Italiaans is. Droom je weg bij lekkere Italiaanse wijn, een echte Italiaanse koffie, (h)eerlijke olijfolie uit Italië en andere specialiteiten dan ben je bij Creazione - Il gusto d’ Italia in Belgio’ aan het juiste adres.

Gepassioneerd door de Italiaanse koffie is Caffè Vergnano een schot in de roos, meester in koffie branden, blenden en verkopen en een echt familiebedrijf, opgericht in 1882, inmiddels al  vier generaties Vergnano aan het roer.

Al vlug na de koffie kwam ook de wijn in ons aanbod. We zijn steeds op zoek naar wijnhuizen met respect voor cultuur, natuur, mens en traditie, oorsprong, kwaliteit en die gedreven zijn door de passie voor hun product.

Ondertussen hebben we ons gamma uitgebreid met een tweede gevestigde waarde onder de Italiaanse koffiebranders, Caffè Diemme, tevens een familiebedrijf.

Ook voor andere specialiteiten kan u bij ons terecht: olijfolies, crema's, ...

 Zorgvuldig selecteren.

We onderhouden zorgvuldig onze contacten met de producenten. Zo gaan we zelf geregeld een kijkje nemen of komen zij bij ons op bezoek, dit zorgt voor een prima samenwerking.

Voor de espressomachines werken we nauw samen met de invoerders zodat hier ook de knowhow en technische ondersteuning voor 100% betrouwbaar is.

 De toekomst smaakt naar meer.

Kwaliteit en service staan voorop. Ook houden we ons aan tradities, maar blijven we zoeken naar innovatieve ideeën.

 

Italië het land dat iedereen kan bekoren met zijn smaken en je steeds doet wegdromen.

Wij voeren topproducten in rechtstreeks uit Italia, Top koffies, Italiaanse kwaliteitswijnen en specialiteiten. Hier vind je de smaak van Italia in België

Je kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor prijzen of meer informatie.

Import – groothandel – kleinhandel