Leveringen

Afhalen

U kan uw goederen zelf afhalen in ons magazijn, Sint Annastraat 2 D, 2500 Lier, van maandag t/m vrijdag na afspraak of op zaterdag zonder afspraak tussen 10:00 en 12:30 h.

Afhalen in ons afhaalmagazijn is gratis.

Leveringen

Leveringen in België minder dan € 100,00 kosten € 9,00 aan huis en € 7,50 in een afhaalpunt. Voor omvangrijke leveringen of zware leveringen kan er een meer kost zijn.

Leveringen in Nederland minder dan € 150,00 kosten € 15,00 Voor omvangrijke leveringen, zware leveringen of eilanden kan er een meer kost zijn.

Afhalen in ons afhaalmagazijn is gratis.

 

Verzending en levering van uw pakket

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. In geen geval kan een indicatieve leveringstermijn aanleiding geven tot schadevergoeding, annulering van een geplaatste bestelling of verbreking van de overeenkomst.

Aan de leveringsplicht van Creazione bv zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door Creazione bv geleverde zaken één keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.

In het kader van de regels van de koop op afstand zal Creazione bv bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

 

Risico

Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, is het transport steeds voor rekening en op risico van de koper. Er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.