Ansjovis filets 160g - CO.AL.DI
search
  • Ansjovis filets 160g - CO.AL.DI

Ansjovis filets 160g - CO.AL.DI

€ 8,60
Inclusief belasting

De ansjovisfilets in olijfolie worden volgens traditie met de hand gemaakt. Uitstekend geschikt voor het op smaak brengen van pizza, voor aperitieven met canapés, "al verde" met knoflook en peterselie of gewoon zo, vergezeld van een stuk geurig brood.

Aantal

Co.al.di Srl is een familiebedrijf dat al generaties lang betrokken is bij de visserij en verwerking van vis. Hun ansjovis wordt in de Middellandse Zee bevist met ringzegens en oogstnetten. Op dezelfde dag worden ze schoongemaakt en tot filets bereid, die eerst minimaal zes maanden in zout worden gekruid en vervolgens in olijfolie worden verpakt. De zorg en nauwgezetheid die tijdens de verwerking worden gebruikt, maken de filets smaakvol, vol en absoluut niet zout.

Ingrediënten: Gezouten ansjovis (engraulis encrasicolus), olijfolie (47%). Halfgeconserveerd, ook na opening op een koele, droge plaats bewaren. Vis gevangen in het FAO-gebied van de Middellandse Zee 37,1 37, 2 37,3.

Gemiddelde voedingswaarden per 100 g product: Energie kcal 218 - kj 915 - Vetten 12,5 g - waarvan verzadigde vetzuren 2,2 g - Koolhydraten 0 g - waarvan suikers 0 g - Eiwitten 26,5 - Zout 14, 6 gr.

CO-AL-DI
COA2810
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.