Italia Tips - Il gusto d' Italia in Belgio

Producten
Totaal
Ga naar de inhoud

Italia Tips

Info, AVG, Contact, Agenda & Tips > Info, AVG, Agenda Tips
Hier vind je tips, goede & leuke vakantieadresjes, restaurants enz. in Italia.
UMBRIA - CASA D' ORO
Casa d' Oro bevindt zich op het Umbrische platteland tussen de groene heuvels, aan de voet van het piepkleine en pittoreske gehucht Oro, een deelgemeente van het middeleeuwse dorp Piegaro. Het is zeer rustig gelegen en ideaal als centraal vertrekpunt om midden Italia te verkennen. Een echte aanrader.
Foto's eigendom Casa D' Oro

Video Casa D' Oro Umbria
LIGURIA - CÀ DE MÂ
De Bed & Breakfast CÀ DE MÂ is een villa met grote balkons ondergedompeld in het groen van de Ligurische heuvels. Het is tien minuten lopen van de kust en vijftien van het hart van Pietra Ligure.
De kamers
De b & b CÀ DE MÂ heeft drie kamers met hoge gedecoreerde plafonds en vloeren met originele cementtegels. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche. De gemeenschappelijke ruimtes zijn de hal, de keuken, de grote balkons en de rijke tuin. De keuken is voorzien van een koelkast en magnetron voor gemeenschappelijk gebruik. De internetverbinding is gratis.
Rustig gelegen in Pietra Ligure (er is parking).
Foto's eigendom CÀ DE MÂ.
B&B Casa del Tempo
LIGURIA - CASA DEL TEMPO
Casa del Tempo ligt in Tovo San Giacomo een deelgemeente van Pietra Ligure aan de Ligurische kust. Deze B&B is rustig gelegen.
Er is een gemeenschappelijk tuin met zwembadje en een gemeenschappelijk dakterras.
FRIULI - HOTEL CLOCCHIATTI NEXT
Hotel Clocchiatti Next gezellig familiehotel in Udine, Friuli. Op wandelafstand van de stadskern. Er is een gemeenschappelijk zwembad. Er is eveneens een beperkte parking.
Hotel clocchiatti Next
B&B Sweet House
VENETO - SWEET HOUSE ONLY ROOMS
Sweet house only rooms ligt in Peschiera del Garda (Zuidkant Gardemeer). Rustig gelegen op wandelafstand van het centrum. Je kan er parkeren.
B&B Sweet House
B&B Sweet House room
B&B Sweet House room
B&B Sweet House
MARCHE - RELAIS TENUTA COCCI GRIFONI - LA DIMORA
Het oude familiehuis, gebouwd door de overgrootouders in 1933, is nu het landhuis geworden, onze structuur is gewijd aan gastvrijheid.
Volledig gerenoveerd, met een zelfvoorzienend zonne-energiesysteem, de Dimora heeft twee appartementen voor gasten, de Pecorino en de Montepulciano, bereikbaar met een lift en met uitzicht op een klein verwarmd zwembad op de privébinnenplaats op het westen, aan de Vigna Messieri.
De Dimora ligt zeer dicht bij de kelder en het panoramische terras van Tenuta Cocci Grifoni: drie verschillende maar aangrenzende gebouwen, ondergedompeld in de rustige heuvels van Pecorino en Rosso Piceno Superiore in het prachtige geulgebied dat onze wijngaarden herbergt.
Hier kunt u genieten van proeverijen van onze DOC- en DOCG-wijnen gecombineerd met traditionele gerechten en wijnspecialiteiten of slenteren door de wijngaarden in het gezelschap van experts van ons bedrijf.

De Dimora kan volledig worden gehuurd omdat de twee appartementen met elkaar in verbinding staan. Tuin en zwembad zijn voor het volledige en exclusieve gebruik van gasten.
Feedback sturen
Geschiedenis
Opgeslagen
Community
Sweet house only rooms heeft geen eigen website.
relais cocci grifoni - la-dimora
Copyright Creazione 2016 - 2021

Terug naar de inhoud